Ocaklarspor'a tam destek

Ocaklarspor

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı,''Ocaklarspor bizin paf takımımız.''

Büyükşehir ile birlikte Beldelerin kapatılarak ilçelere Mahalle olması en çok spor kulüplerini etkiledi. Sadece Balıkesir’de kapanan 33 beldenin bir çoğunda faaliyet gösteren spor kulüpleri tek tek kapanırken, mevcudiyetini sürdürme çabası içinde olan kulüplerde çıkış noktasında ilçe Belediye Başkanlarında katkı aramaya başladı.

Bu noktada 1. Amatör kümede mücadele veren Ocaklarspor yeni gerçekleştirdiği genel kurul ile Başkanlığa genç bir isim iş adamı Erdal Altındağ’ı getirirken sezonun start vermesi ile birlikte yeni yönetimin ilk uğrak noktası Erdek belediye Başkanı Hüseyin Sarı oldu.

Başkan Sarı, Erdekspor’un Bal liginde, Ocaklarspor’un 1. Amatörde, Düzlerspor’un 2. Kümede ve bu takımların bünyesinde faaliyet gösteren genç takımların Erdek’te gençliğin kötü alışkanlıklardan, spora yönelmesinde adres oluşturacağını söyledi.

Sarı, bu noktada daha öncede temas ettiği gibi, Erdek’te faaliyet gösteren 3 kulüp bünyesinde sporun diğer dallarının da aktif olarak yapılması konusunda elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false